Ne concentram astfel activitatea in organizarea dezbaterilor  eveniment atat in domeniul financiar-bancar, cat si in domenii de reala importanta pentru economie, cum ar fi IT&C, securitate, asigurari, industrie, servicii si distributie. Lucram cu profesionalism, ne inconjuram de colaboratori cu experienta, iar sarea si piperul evenimentelor noastre  il constituie calitatea dezbaterilor, actualitatea subiectelor si consistenta audientei.

Succesul nostru se bazează pe producerea de evenimente de înaltă calitate, concepute pentru a oferi informații cheie, pentru a ajuta partenerii în adoptarea de bune practici în toate disciplinele de afaceri, pentru a aduce împreună furnizori și factori de decizie dintr-o gamă largă de servicii și industrii.Copyright © 2016 Oxygen Servicii.
Toate drepturile rezervate.

Ne concentram astfel activitatea in organizarea dezbaterilor  eveniment atat in domeniul financiar-bancar, cat si in domenii de reala importanta pentru economie, cum ar fi IT&C, securitate, asigurari, industrie, servicii si distributie. Lucram cu profesionalism, ne inconjuram de colaboratori cu experienta, iar sarea si piperul evenimentelor noastre  il constituie calitatea dezbaterilor, actualitatea subiectelor si consistenta audientei.

Succesul nostru se bazează pe producerea de evenimente de înaltă calitate, concepute pentru a oferi informații cheie, pentru a ajuta partenerii în adoptarea de bune practici în toate disciplinele de afaceri, pentru a aduce împreună furnizori și factori de decizie dintr-o gamă largă de servicii și industrii.

Oxygen Events, Asociația Română a Băncilor și Cert.ro vă invită la o nouă ediție a Summitului Bancar: Banca Viitorului. Evenimentul își propune să promoveze dialogul cu toate părţile interesate – sistemul bancar, firme IT, factori instituţionali, reprezentanţi ai asociaţiilor de consumatori, mass media - pentru a susţine necesitatea armonizării cadrului legal în vigoare în scopul accelerării procesului de adoptare a tehnologiilor digitale în domeniul financiar-bancar.

 

Performanța sectorului bancar s-a ameliorat în ultimele trimestre, pe fondul accelerării economiei interne și implementării de măsuri de creștere a eficienței operaționale. Perspectivele pe termen scurt pentru sectorul bancar sunt favorabile, susținute de continuarea ciclului economic post-criză, declinul ratei creditelor neperformante și proximitatea unui nou ciclu monetar. Digitalizarea   reprezintă principala provocare, iar deciziile de politică economică constituie un factor de risc     important pentru performanța sectorului bancar intern pe termen scurt și mediu. Sectorul financiar bancar din România înțelege pe deplin oportunitățile şi beneficiile pe care adoptarea tehnologiilor digitale le prezintă pentru economia românească şi pentru români. Având în vedere rolul important pe care  instituțiile de credit îl dețin în cadrul circuitelor economice şi financiare, atât în relaţia cu mediul investițional, cât şi cu cetățenii, acestea îşi propun să fie în prima linie a implementării soluțiilor digitale şi a promovării cât mai largi a aplicabilității acestora în serviciile financiar      bancare.

 

Siguranța  operațiunilor în era digitală este esențială. Potențialul viral-destructiv al campaniei 'WannaCry' (urmată în prezent de alte campanii similare), arată necesitatea unor mecanisme de   cooperare, informare reciprocă, alertare și răspuns comun și coordonat la nivel de sector de activitate precum și la nivel național și european pentru menținerea în funcțiune a serviciilor esențiale și limitarea efectelor unor astfel de atacuri. Un astfel de mecanism este propus de Directiva 1148/2016 (NIS)privind măsuri pentru un nivel comun ridicat de securitate a rețelelor și sistemelor informatice în Uniune, sectorul financiar-bancar regăsindu-se între sectoarele esențiale ce vor beneficia de el.

 

Cum se adaptează băncile evoluției tehnologiei,  cerințelor clienților și competiției ? Cum va arăta banca și noul model de business în era digitală? Cum se transformă cerințele de securitate și care sunt soluțiile pentru diminuarea riscurilor legate de securitatea cibernetică? Iată doar câteva         întrebări pentru care vom încerca să găsim  răspunsuri.  Astfel, cele mai bune practici și expertiză          profesională devin valori relevante, un efort comun de înțelegere a contextului prin care trecem, precum și o cooperare apropiată cu piața, discuții și dezbateri sincere într-un format cât mai larg sunt de natură să aducă beneficii tuturor părților participante la acest business.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați programul atașat. Înscrierea se face pe baza formularului de înregistrare.

Program

Formular Inregistrare