Contact | 021.322.24.20 | office@oxygen-events.ro


Copyright © 2015 Oxygen Servicii.
Toate drepturile rezervate.
Site by
Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking.

www.bcr.ro
Dialog, colaborare, schimb de experienţă, cooperare, practici comune la nivelul sistemului bancar… Acestea sunt câteva dintre elementele definitorii ale activităţii Asociaţiei Române a Băncilor. Înfiinţată în anul 1991 din iniţiativa a 14 bănci comerciale, Asociaţia numără în prezent 39 de membri, instituţii de credit cu capital majoritar privat sau de stat şi sucursale ale unor bănci străine. Asociaţia Română a Băncilor este persoană juridică română, constituită ca asociaţie profesională cu scop nelucrativ şi îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu statutul său şi legile române, încadrându-se în prevederile legii privind activitatea bancară.

www.arb.ro


Asociaţia Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI) este constituita ca persoană juridică română, fiind o organizatie de drept privat, nonprofit, fără scop patrimonial, fara scop lucrativ, neguvernamentală, profesională, independenta, formată in scopul coagularii eforturilor si experientelor relevante in sensul promovarii standardelor si bunelor practici in domeniul securitatii informatiilor.

www.anssi.ro

CERT-RO asigura elaborarea si diseminarea politicilor publice de prevenire si contracarare a incidentelor din cadrul infrastructurilor cibernetice, potrivit ariei de competenta.

CERT-RO analizeaza disfunctionalitatile procedurale si tehnice la nivelul infrastructurilor cibernetice.

www.cert.ro


Istoria BT a inceput in Cluj-Napoca, in 1994, la initiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o banca locala, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea pozitiei Bancii Transilvania, intr-o prima etapa in Cluj si, ulterior, la nivel regional si national. Banca si-a orientat la inceput activitatea spre sectorul IMM si, datorita cererii pietei, in scurt timp aceasta a inceput sa se dedice si domeniului retail. In anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania, care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

www.bancatransilvania.ro

Compania şi-a demarat activitatea în centrul comunităţii financiare din România în scopul realizării și administrării Sistemului Electronic de Plăți interbancare. Prin infrastructura pe care a dezvoltat-o, TRANSFOND pune la momentul actual bazele unei noi linii de business, menite să înlesnească activitatea companiilor din zona finaciară. Dezvoltarea unor servicii cu valoare adăugată, care să aducă eficientizarea activității pentru companii, reprezintă una dintre principalele preocupări ale TRANSFOND.

www.transfond.ro

CEC Bank trebuie sa fie o banca comerciala universala, competitiva, care sa ofere clientilor produse si servicii diverse si de calitate, urmarind cu precadere finantarea IMM-urilor, agriculturii, administratiilor publice locale, precum si a acelor proiecte bancabile care prin natura lor, contribuie la dezvoltarea economica, crearea si mentinerea locurilor de munca. Banca va fi un element activ in sprijinirea clientilor pentru accesarea Fondurilor Europene si se va implica in sustinerea Programelor Guvernamentale. O atentie deosebita va fi acordata in continuare relatiei cu populatia Romaniei.

www.cec.ro

Asseco Group specializes in the production and development of software. We develop and implement centralized and comprehensive IT systems for the banking sector. Our portfolio also includes advanced solutions for insurance institutions that have been implemented in the sector's major companies as well as IT systems dedicated to public administration.

https://asseco.com/see/contact/romania


Allevo is a Romanian company providing software solutions that help financial institutions of all types and sizes to reduce TCO and achieve end-to-end interoperability across the financial supply chain by using FinTP, a complete open source application that processes transactions, automates flows and offers compliance to regulatory and industry standards. The Allevo guaranteed distribution of FinTP is aimed to grow competitiveness, offer operational risk containment and to make financial processing systems affordable to SMEs as well.

www.allevo.ro
Patria Credit este cea mai mare institutie nebancara de microfinantare din Romania, avand o experienta de peste 14 ani de acordarea creditelor pe piata locala.Societatea are ca obiect de activitate acordarea de credite pentru afaceri microintreprinderilor si companiilor mici, intreprinzatorilor individuali si producatorilor agricoli. Patria Credit are o prezenta nationala prin cele 43 de unitati teritoriale si si-a inceput activitatea sub forma unui program de finantare al World Vision International, devenind treptat o institutie dedicata exclusiv finantarii micilor afaceri si producatorilor agricoli.

www.patriacredit.ro