28 IUNIE | Hotel MARSHAL GARDEN, Bucuresti sala Panoramic 

Ecosistemul Antreprenorial
"Economia digitala - ce poate sa castige Romania"

 

Ecosistemul Antreprenorial
"Economia digitala - ce poate sa castige Romania"

Ce reprezintă IMM-urile în economia României - prezentare pe baza datelor Eurostat

Ecosistemul antreprenorial, context în care vor evolua întreprinderile mici și mijlocii

Incubatoarele de Afaceri

Politica guvernamentală în domeniul antreprenoriatului: Programe și strategii guvernamentale cu finanțări de la Bugetul de stat și finanțări externe

Elemente de Start-up nation și producție/servicii cu valoare adăugată mare vs lohn

Sistemele de sprijin antreprenorial: Parteneriate Bănci - IMM-uri- Fonduri de Garantare și Contragarantare pentru realizarea proiectelor antreprenoriale din diverse domenii

Educaţia şi instruirea antreprenorială, Universităţile – catalizatoare antreprenoriale

Economia socială

Forța de muncă din România: Criză sau oportunitate?

Comerțul exterior cu bunuri culturale

 

*Participation is free but you need to Register first, due to the limited seats.

 

Participanti

Audiența este specializată, reunind manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor și reprezentanți ai presei.

2 Sesiuni / 10 Focus

Evenimentul este structurat pe sesiuni si focusuri.

22 Speakers

Antreprenori de succes, manageri performanti si profesionisti cu experienta in domeniul lor de expertiza, profesori universitari, reprezentanti ai autoritatilor locale, membri ai guvernului, diplomati economici, speakeri motivationali, performeri, oameni de cultura, artisti.

 

 

Speakers

Speakerii evenimentului sunt antreprenori, top manageri, experti, specialisti, ministrii, secretari de stat, reprezentanti ai autoritatilor, profesori universitari.

Program

12.00-12:45
Registration, Welcome coffe & Networking
12:45-13:00
FOCUS: Ecosistemul Antreprenorial: Economia României
Toma Cîmpeanu, CEO ANSSI, Alexandru Răducanu, jurnalist, fondatorul Canal 33, Mugur Istode, jurnalist, FNGCIMM
13:00-14:45 Sesiunea 1: Realități antreprenoriale și Oportunităţi de finanţare a IMM-urilor
Moderator: Alexandru Răducanu, jurnalist, fondatorul Canal 33
Ce reprezintă IMM-urile în economia României / Ecosistemul antreprenorial, context în care vor evolua întreprinderile mici și mijlocii / Incubatoarele de Afaceri / Politica guvernamentală în domeniul antreprenoriatului: Programe și strategii guvernamentale cu finanțări de la Bugetul de stat și finanțări externe / Elemente de Start-up nation și producție/servicii cu valoare adăugată mare vs lohn / Sistemele de sprijin antreprenorial: Parteneriate Bănci - IMM-uri- Fonduri de Garantare și Contragarantare pentru realizarea proiectelor antreprenoriale din diverse domenii / Educaţia şi instruirea antreprenorială, Universităţile – catalizatoare antreprenoriale / Economia socială / Forța de muncă din România: Criză sau oportunitate? / Comerțul exterior cu bunuri culturale
Speakeri: *Paula Pîrvănescu, secretar de stat MMACA, Florian Lixandru, secretar de stat Ministerul Educației, Florin Dănescu, președinte executiv ARB, Liset Ivașcu, director de proiect CEC Bank, Stere Farmache, președinte Directorat FRC, Alexandru Petrescu, președinte FNGCIMM, dr.Monica Dudian, profesor ASE, Loredana Preda, CEO & owner Noblesse Group, Gabriel Chicioreanu, antreprenor owner 4Career, Paul Herinean, CEO Iceu Training grup, Cătălin Dărășteanu, cercetător în economie, Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală  
15:00-17:00

Sesiunea 2: Tehnologie & Inovație: Digitalizarea Europei și interconectarea la sistemele europene

Moderatori: Toma Cîmpeanu, CEO ANSSI și Mugur Istode, jurnalist

 

  Digitalizarea Europei  
Keynote Speaker: europarlamentar Maria Grapini  
 

IMM-urile & Fintech-urile

Criptomonedele: bani ”buni” sau bani ”răi” în societățile moderne

Economia digitală - Instrumente: Ghișeul Bancar, Agenda digitală, PSD2, cardul de identitate cu cip, semnătura electronică, plăți, e-licitații

Tehnologii și instrumente inovative în gestionarea capitalului uman şi a forței de muncă

  Speakeri: Adrian Codîrlașu, președinte CFA România, Rodica Tuchilă, director executiv ARBGeorge Anghel, CEO APERO, prof.Cristian Păun, prodecan ASE, Paul Herinean, CEO Iceu Training grup 

 

 

DESPRE NOI

Echipa Oxygen Events are o experienta de peste 15 ani in organizarea si managementul evenimentelor. In urma cu zece ani a lansat un nou proiect  ambitios prin care si-a propus crearea unui cadru de discutii proiective care sa puna fata in fata personalitati ale mediului de afaceri local si multinational cu reprezentati ai administratiei publice si locale si ai asociatiilor profesionale reprezentative, sub umbrela unui brand global: “Romania, ÎNCOTRO?

Ne concentram astfel activitatea in organizarea dezbaterilor  eveniment atat in domeniul financiar-bancar, cat si in domenii de reala importanta pentru economie, cum ar fi IT&C, securitate, asigurari, industrie, servicii si distributie. Lucram cu profesionalism, ne inconjuram de colaboratori cu experienta, iar sarea si piperul evenimentelor noastre  il constituie calitatea dezbaterilor, actualitatea subiectelor si consistenta audientei.

Experienta in domeniul organizarii de evenimente ce trateaza aceste subiecte, nu de putine ori delicate, ne-a adus loialiate si recunoastere din partea invitatilor, a participantilor  si a partenerilor. De la infiintare pana in prezent, Oxygen Events a organizat peste 100 de conferinte care au insumat peste 10.000 de participanti .

 

 

 

 

OXYGEN EVENTS

Consideram ca experienta si profesionalismul echipei Oxygen Events sta in capacitatea de a identifica subiectele de actualitate care preocupa mediul de afaceri si guvernamental, in capacitatea de a organiza dezbateri eveniment care sa dea substanta si continut intrebarilor permanente care se subscriu brandului nostru: “Romania, ÎNCOTRO?”.

“Oxygen Events “ este un reper al excelenței in domeniul evenimentelor (conferințe, seminarii, workshopuri), care oferă o acoperire globală a tuturor sectoarelor importante ale afacerilor:financiar-bancare, piețe de capital, sănătate, tehnologia informației, asigurări etc.

Succesul nostru se bazează pe producerea de evenimente de înaltă calitate, concepute pentru a oferi informații cheie, pentru a ajuta partenerii în adoptarea de bune practici în toate disciplinele de afaceri, pentru a aduce împreună furnizori și factori de decizie dintr-o gamă largă de servicii și industrii.

Vrem sa realizăm parteneriate pe termen lung cu organizațiile cele mai de seamă și de perspectivă și să devenim unul dintre principalii jucători de pe piața globala a organizatorilor de evenimente și să obținem o poziție distinctă de leader în anumite categorii de evenimente.

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

Toate evenimentele noastre se desfasoara in locatii specifice activitatii.

HOTEL MARSHAL GARDEN

Str. Calea Dorobanți 50B, București 010574

BUCURESTI

 

< >

 

Partener

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DATE CONTACT

aleea NEGRU VODA nr. 6, sector 3, Bucuresti

Persoane de contact

ILEANA GHICA

e-mail: ileana.ghica@oxygen-events.ro

HERMINA APOSTOL

e-mail: hermina.apostol@oxygen-events.ro

OFFICE

oxygen@oxygen-events.ro

Telefon : 0744.646.502

 


  • CONTACT

    < >