Ecosistemul Antreprenorial ediția a 5-a

30 mai, 9.00 -15.30 Hotel Marshal Garden, sala Panoramic

DA, Ecosistemul Antreprenorial este pentru tine! Ești Antreprenor? Vino să întrebi, să afli, să știi. Vino să fii informat. Ești Bancher? Vino sā afli cu ce probleme se confruntā antreprenorii şi sā le oferi cele mai bune produse de finanțare pentru business-ul lor. Ești Consultant? Vino sā le oferi cele mai bune soluții pentru afacerea lor. Oxygen Events organizează pe data de 30 mai 2019, în seria evenimentelor publice Ecosistemul Antreprenorial a 5-a ediție a conferinței dedicate antreprenoriatului. Direcțiile de dezbateri se vor îndrepta spre mai multe zone: impactul antreprenorial în economie, realități antreprenoriale, despre gândirea antreprenorială, succes stories și antreprenoriat creativ, despre resursa umană, recrutarea ca activitate de marketing și gestionarea optimă în plină criză a forței de muncă, despre freelanceri, digitalizare și inovare, despre interconectarea la sistemele europene, oportunități de finanțare și educația pentru accesarea funding-ului potrivit pentru afacerea lor. Într-un cuvânt, împreună cu invitații vom vorbi despre drumul de la pasiune la antreprenoriat iar antreprenorii creativi ne vor invita la o șezătoare. Totul într-o formulă nouă, dinamică și deschisă dialogului. Andreea Stroe, News Anchor, realizator AGRICOOL la Antena 3 și moderator în acest eveniment crede cu tărie că "Tinerii de azi se simt mult mai dornici să devină proprii lor stăpâni. Lipsește însă dureros de tare educația antreprenorială și, de multe ori, oportunitatea financiară care să cupleze intenția, dorința cu un traseu antreprenorial real. Deschiderea de noi orizonturi este mai mult decât necesară. Oamenii de afaceri care excelează în domeniul lor de activitate ar putea să devină mentori pentru tinerii antreprenori. A "share-ui" experiență este big "like-ul" pe care îl putem da antreprenorilor de succes". .

AGENDA

ECOSISTEM ANTREPRENORIAL

Sesiune de discutii in Focusuri

De ce ar trebui să participi: Pentru că poți afla răspunsuri la întrebările care te preocupă, în mod direct, de la speakeri cu expertiză în domeniile pe care le vor prezenta în cadrul dezbaterilor. Pentru că poți afla ce așteaptă investitorii când investesc într-o companie. Pentru că poți afla cum poți alege și accesa cea mai potrivită finanțare pentru compania ta, indiferent dacă ești un start -up sau un imm cu experiență. Pentru că vei putea relaţiona, în timpul pauzei de cafea cu persoane din sfera ta de activitate dar şi din domenii conexe (financiar-bancar, leasing, IT, consultanţă). Pentru că, la evenimentele noastre, pe care le organizăm de peste 10 ani, realizăm nu doar un networking reușit, mix-ul profesional fiind inedit și de calitate, ne place să-i surprindem pe invitaţi cu momente speciale, variate, care îmbină informația, cultura şi arta. La această ediție "Povestea Cafelei" cu Starbucks!

• Q&A

SPEAKERS

Speakerii evenimentului sunt antreprenori, top manageri, experti, specialisti, ministrii, secretari de stat, reprezentanti ai autoritatilor, profesori universitari.

speakers

Laurentiu Mitrache

director general executiv CEC Bank
speakers

Eduard Dumitrașcu

președinte Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate
speakers

Monica Dudian

profesor ASE
speakers

Nassim Abu-Rjala

Global Shaper World Economic Forum
speakers

Dana Demetrian

vicepresedinte Banca Comerciala Romana
speakers

Simina Maria Baiasu

vicepresedinte executiv Idea::Bank
speakers

Valentin Vancea

COO Patria Bank
speakers

Cristian Lia

Head of Transactions Settlements & Investigations / RPA Lead, ING Bank
speakers

Nicusor Cazan

consultant Zeligent
speakers

Stefan Belloiu

Innovation Manager, Intelligent Security Management
speakers

Raluca Micu

Sef serviciu BNR
speakers

Serban Popa

Managing Partner Unity-Solutions
speakers

Paul Herinean

Psychologist - Behaviour Analysis Iceu Training Group
speakers

Catalin Patrascu

Cyber Security Program Manager @ Secureworks
speakers

Yugo Neumorni

CyberSecurity Council Chairman at European CIO Association
speakers

Dan Demeter

Cyber Expert, Kaspersky Lab