Contact | 021.322.24.20 | office@oxygen-events.ro

Copyright © 2015 Oxygen Servicii.
Toate drepturile rezervate.
Site by

Dialog, colaborare, schimb de experienţă, cooperare, practici comune la nivelul sistemului bancar… Acestea sunt câteva dintre elementele definitorii ale activităţii Asociaţiei Române a Băncilor. Înfiinţată în anul 1991 din iniţiativa a 14 bănci comerciale, Asociaţia numără în prezent 39 de membri, instituţii de credit cu capital majoritar privat sau de stat şi sucursale ale unor bănci străine. Asociaţia Română a Băncilor este persoană juridică română, constituită ca asociaţie profesională cu scop nelucrativ şi îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu statutul său şi legile române, încadrându-se în prevederile legii privind activitatea bancară.

www.arb.ro


Ca organizatie patronala, CPBR va pune un accent deosebit pe relatia cu angajatii. Pe de alta parte, ar fi atat imposibil cat si lipsit de viziune si de responsabilitate fata de angajatii nostri si fata de societate sa ne limitam doar la relatii specifice patronat-sindicate. Nu putem fi organizatie patronala fara sa ne intereseze ce se intampla pe piata serviciilor pe care le oferim, prin angajatii nostri, sau in relatiile cu autoritatile care decid politici ce pot influenta activitatea sectoriala; sunt indatoriri care deriva din clasicul dialog tripartit “patronat‐guvern‐sindicate”, unele in relatie directa, altele in relatie circumstantiala sau ca si consecinta a dialogului.

www.cpbr.ro

Istoria BT a inceput in Cluj-Napoca, in 1994, la initiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o banca locala, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea pozitiei Bancii Transilvania, intr-o prima etapa in Cluj si, ulterior, la nivel regional si national. Banca si-a orientat la inceput activitatea spre sectorul IMM si, datorita cererii pietei, in scurt timp aceasta a inceput sa se dedice si domeniului retail. In anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania, care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

www.bancatransilvania.ro
Acces rapid la banii tăi, oricât de departe de casă te-ai afla. Cardurile MasterCard sunt acceptate în 39.6 milioane de locaţii din întreaga lume.
Siguranță: Este recomandabil să nu călătoreşti cu numerar în străinătate, pentru că, dacă îl pierzi sau îţi este furat, şansele de a îl recupera sunt foarte mici. Ia cardul MasterCard în bagajul de vacanţă - în caz de pierdere sau furt, poate fi blocat cu uşurinţă, imediat. Astfel, banii tăi vor fi protejaţi, iar banca ta îţi poate re-emite un alt card.
Evidența clară a cheltuielilor: Spre deosebire de plăţile în numerar, dacă plăteşti cu cardul MasterCard, vei putea avea o evidenţă clară a cheltuielilor tale din timpul vacanţei. Poţi accesa aceste informaţii fie online, fie din extrasul de cont, atunci când te întorci acasă.

Confort: Folosind cardul MasterCard, poţi plăti mai uşor şi comod, chiar şi în străinătate. Nu vei mai avea nevoie să schimbi numerar, deci vei elimina de pe lista de pregătiri pentru vacanţă grija de a căuta şi de a te deplasa la o casă de schimb valutar, înainte de plecare.

www.mastercard.com/ro/