08 noiembrie, 2018, MARSHAL GARDEN Hotel,

Panoramic Ballroom

Romania Incotro? Economia Romaniei

 

 

România Încotro? Economia României

Conferință cu subiect axat pe macroeconomie & overview bancar, național și european

contribuția sistemului financiar bancar la dezvoltarea României

perspective macroeconomice pe termen mediu- tendințele pentru România

perspective macroeconomice pe termen mediu - contextul internațional

evoluții macroeconomice recente și perspective

Info & Înscrieri: oxygen@oxygen-events.ro

 

 

Participanti

Audiența este specializată, reunind manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor și reprezentanți ai presei.

1 Sesiune / 4 Focus

Evenimentul este structurat pe sesiuni si focusuri.

10 Speakers

Antreprenori de succes, manageri performanti si profesionisti cu experienta in domeniul lor de expertiza, profesori universitari, reprezentanti ai autoritatilor locale, membri ai guvernului, diplomati economici, speakeri motivationali, performeri, oameni de cultura, artisti.

 

 

Speakers

Speakerii evenimentului sunt antreprenori, top manageri, experti, specialisti, ministrii, secretari de stat, reprezentanti ai autoritatilor, profesori universitari.

Program

08:30-09:30
Registration, Welcome coffe & Networking
09:30-12:30

România, Încotro? Economia României - sesiune de prezentări & dezbateri
" Moderator: Cristian Nacu, Senior Country Officer pentru România și Republica Moldova, International Finance Corporation "                        

09:30-12:30 DEZBATERI:

contribuția sistemului financiar bancar la dezvoltarea României

perspective macroeconomice pe termen mediu- tendințele pentru România

perspective macroeconomice pe termen mediu - contextul internațional

evoluții macroeconomice recente și perspective

 

 

 

 

DESPRE NOI

Echipa Oxygen Events are o experienta de peste 15 ani in organizarea si managementul evenimentelor. In urma cu zece ani a lansat un nou proiect  ambitios prin care si-a propus crearea unui cadru de discutii proiective care sa puna fata in fata personalitati ale mediului de afaceri local si multinational cu reprezentati ai administratiei publice si locale si ai asociatiilor profesionale reprezentative, sub umbrela unui brand global: “ Romania, ÎNCOTRO? ”

Ne concentram astfel activitatea in organizarea dezbaterilor  eveniment atat in domeniul financiar-bancar, cat si in domenii de reala importanta pentru economie, cum ar fi IT&C, securitate, asigurari, industrie, servicii si distributie. Lucram cu profesionalism, ne inconjuram de colaboratori cu experienta, iar sarea si piperul evenimentelor noastre  il constituie calitatea dezbaterilor, actualitatea subiectelor si consistenta audientei.

Experienta in domeniul organizarii de evenimente ce trateaza aceste subiecte, nu de putine ori delicate, ne-a adus loialiate si recunoastere din partea invitatilor, a participantilor  si a partenerilor. De la infiintare pana in prezent, Oxygen Events a organizat peste 100 de conferinte care au insumat peste 10.000 de participanti .

 

 

 

 

OXYGEN EVENTS

Consideram ca experienta si profesionalismul echipei Oxygen Events sta in capacitatea de a identifica subiectele de actualitate care preocupa mediul de afaceri si guvernamental, in capacitatea de a organiza dezbateri eveniment care sa dea substanta si continut intrebarilor permanente care se subscriu brandului nostru: “Romania, ÎNCOTRO?”.

“Oxygen Events “ este un reper al excelenței in domeniul evenimentelor (conferințe, seminarii, workshopuri), care oferă o acoperire globală a tuturor sectoarelor importante ale afacerilor:financiar-bancare, piețe de capital, sănătate, tehnologia informației, asigurări etc.

Succesul nostru se bazează pe producerea de evenimente de înaltă calitate, concepute pentru a oferi informații cheie, pentru a ajuta partenerii în adoptarea de bune practici în toate disciplinele de afaceri, pentru a aduce împreună furnizori și factori de decizie dintr-o gamă largă de servicii și industrii.

Vrem sa realizăm parteneriate pe termen lung cu organizațiile cele mai de seamă și de perspectivă și să devenim unul dintre principalii jucători de pe piața globala a organizatorilor de evenimente și să obținem o poziție distinctă de leader în anumite categorii de evenimente.

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

Toate evenimentele noastre se desfasoara in locatii specifice activitatii.

HOTEL MARSHAL GARDEN

BUCURESTI

 

< > >

 

Partener

 

 

 

 

 

 

 

 

DATE CONTACT

aleea NEGRU VODA nr. 6, sector 3, Bucuresti

Persoane de contact

ILEANA GHICA

e-mail: ileana.ghica@oxygen-events.ro

OFFICE

oxygen@oxygen-events.ro

Telefon : 0744.646.502

EVENIMENTE TRECUTE

  • Digital2018
  • Banca Viitorului
  • Antreprenoriat
  • Digital Banking

  • CONTACT

    < >