16 MAI 2018 - BUCURESTI

MARSHAL GARDEN, sala Panoramic

Eveniment inclus in Bucharest Technology Week, #btechweek

BANCA VIITORULUI

Summit Bancar

BANCA VIITORULUI

Oxygen Events, continuă seria evenimentelor dedicate inovației și tehnologizării serviciilor financiar -  bancare și vă invită să participați la cea de a 6-a ediție a conferinței organizate în cadrul Bucharest Technology Week -  #btechweek:
Sectorul bancar constituie o sursă importantă de finanțare pentru economia României. După un amplu   proces de ajustare, în urma incidenței valurilor Marii Recesiuni, sectorul bancar din România traversează o perioadă de consolidare și de ameliorare a performanței financiare, fiind pregătit să răspundă provocărilor și riscurilor macro-financiare pe termen scurt și mediu si sa contribuie la dezvoltarea durabilă a economiei interne” spune Andrei Rădulescu, director analiză macroeconomică de la Banca Transilvania. Însă “succesul administrării și dezvoltării economiei unei entități (familie, companie, regiune sau stat) nu este rezultatul unei abordări unilaterale, preferențiale, populiste și, implicit, echivoce, ci al unei abordări strategice pe termen lung. Abordarea strategică are multe valențe iar printre acestea se numară corelarea acțiunilor și perseverența” afirmă Florian Libocor, economist șef BRD. Alături de cei doi macroeconomiști. Adrian Vasilescu, consilier strategie de la BNR, Adrian Codîrlașu, președintele CFA România și Cristian Păun, prodecan REI ASE vor discuta despre evoluțiile și influențele în activitatea bancară, vor analiza cauzele reale ale acestui puseu inflaționist și percepția publică deformată și vor analiza corelația între inflație, rată de dobândă & curs de schimb.

Și pentru că tehnologia continuă să pătrundă în viața noastră de zi cu zi, în orice domeniu de activitate și creează noi oportunități și în industria financiar bancară. Cryptomonedele, GDPR, Directiva NIS și noul cadru legal în domeniul semnăturii electronice sunt noutățile cu cel mai puternic impact din 2018. certSIGN, liderul pieței serviciilor de certificare din România, este principalul promotor al digitalizării business-ului, utilizând semnătura electronică atât în relația cu partenerii sau clienții, cât și intern, pentru  eficientizarea fluxurilor de documente ale companiei. Certificatul digital este un instrument pe care, în cazul în care îl deține deja, clientul îl poate folosi în relația cu banca pentru semnarea oricărui document în format electronic. În cazul în care clientul nu deține un astfel de certificat, în procesul de creditare i se poate elibera unul pentru o perioadă de timp suficientă   pentru a semna electronic documentele prezentate. “Noi deținem deja soluțiile necesare băncii  viitorului întrucât am identificat din timp, odată cu apariția Regulamentului eIDAS 910/2014, oportunitatea și ne-am pregătit în această direcție. Pe măsură ce am implementat proiecte, am avut și confirmarea faptului că în strategia „băncii viitorului” certificatul digital va fi un instrument care va însoți clientul în aceasta călătorie 100% online,“  declară Constantin Burdun, de la certSign.

În ultimii ani, autorităţile europene au emis un număr important de reglementări, având ca obiectiv crearea unei pieţe europene integrate a serviciilor financiar bancare – care au la bază chiar evoluția tehnologiei. Toate aceste inițiative au apărut ca urmare a nevoii de actualizare a legislației pentru a răspunde provocărilor curente, precum cele generate de digitalizare, dar şi pentru a crește gradul de incluziune financiară și a crea o mai mare deschidere, siguranță, transparență, competitivitate și inovație în zona serviciilor financiar bancare.
Rodica Tuchilă, director executiv ARB este de părere că ”pe lângă provocările și costurile de conformitate impuse băncilor, ȋn special ȋn zona de infrastructură IT, aceste modificări legislative aduc o serie de beneficii şi generează multiple oportunităţi pentru industrie. Un exemplu este implementarea noii Directive a Serviciilor de Plati (PSD2), care va da posibilitatea instituțiilor bancare să își diversifice serviciile, fie prin inovare, fie prin parteneriate cu companiile FinTech. PSD2 va creşte gradul de competitivitate ȋn sistemul bancar şi va ȋnlesni drumul către „one single banking market“, o piață fără bariere geografice sau de reglementare, care va fi mult mai eficientă. Utilizarea API-urilor în aplicarea PSD2 oferă băncilor posibilitatea de a distribui în mod flexibil produse prin intermediul unor canale terțe furnizate de partenerii FinTech, facilitând inovația și reducând timpul de livrare pe piață. Băncile ar putea utiliza, de asemenea, API-uri deschise pentru a încorpora oferte ale unor terțe părți în propriile oferte de produse, propunând astfel o gamă mai largă de servicii, ceea ce poate spori loialitatea clienților. Alte oportunități sunt generate de noile tehnologii, precum tehnologia blockchain, bazată pe registre criptografice operate descentralizat și partajat,  o tehnologie apreciată ca având un mare potențial pentru industrie, dar care nu a atins încă nivelul de        maturitate necesar pentru a fi adoptată pe scară largă în serviciile financiar bancare.”

Modul în care se muncește astăzi s-a schimbat iar valoarea creată nu mai poate fi pusă în directă legatură cu durata timpului petrecut la muncă.  Leonard Rizoiu, CEO LeoHR: Vrem să ne    reimaginăm procese, acțiuni, strategii, impactul GDPR, remodelarea proceselor să țină pasul cu tendințele, cu lipsa cronică de forță de muncă, cu generațiile care intră acum pe piața muncii, cu mindset-ul celor care deja sunt activi în piața muncii, cu valori și principii corelate cu targetele și viziunile companiilor. Oamenii sunt cea mai importantă resursă a unei companii, adevărat, atât timp însă cât sunt   motivați și implicați în ceea ce fac. Sorin Faur, fondator Academia de HR: “Pentru că nu contează câți angajați are o companie, ci câți dintre cei pe care îi are sunt motivați și engaged! Noile generații vin deja cu alte perspective asupra muncii iar   motivarea lor este o provocare. Ei nu mai vor (doar) să muncească nici (doar) un job. Au alte așteptări de la locul de muncă, sunt alți factorii care îi motivează să dea ce au mai bun. Ce (mai) înseamnă un om motivat astăzi, cum câștigăm participarea angajaților noștri, cum îi determinăm să fie proactivi?“ Dar nevoia de aliniere continuă la noile tendințe și provocări ale pieței de HR din țara noastră impune o adaptare superioară a departamentelor implicate în procesul de recrutare la    problemele generate de lipsa forței de muncă specializată din România. În acest sens,  Paul Herinean și echipa lui de la Iceu Group propune atât o abordare inovativă cât și o metodologie avansată de testare, intervievare și selecție a candidaților la recrutare, utilizate de regulă în domeniului Military Intelligence. Concret vor explora și experimenta împreună cu participanții: metodologii inovative de testare și cunoaștere aprofundată a profilelor de personalitate ale candidaților la recrutate, bazate pe legatura dintre emoții și zona cognitiv-comportamentală și  tehnici de detectare a comportamentului simulat - comunicare nonverbală și paraverbală utilizate în procesul de intervievare.

Eveniment

150 Participanti

Audiența este specializată, reunind manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor și reprezentanți ai presei.

2 Sesiuni / 1 Focus / 3 Workshop

Evenimentul este structurat pe sesiuni si focusuri.

20 Speakers

Antreprenori de succes, manageri performanti si profesionisti cu experienta in domeniul lor de expertiza, profesori universitari, reprezentanti ai autoritatilor locale, membri ai guvernului, diplomati economici, speakeri motivationali, performeri, oameni de cultura, artisti.

 

 

Speakers

Speakerii evenimentului sunt antreprenori, top manageri, experti, specialisti, ministrii, secretari de stat, reprezentanti ai autoritatilor, profesori universitari.

Program

09.15-10.30  Sesiunea 1: Evoluții și Influențe în activitatea bancară
                    Moderator: Ana Maria Vasile, jurnalist, Wall Street

 

10.45 - 12.15  Sesiunea 2 - Inovația în banking ca forță în schimbările globale:
                                        Trenduri Tehnologice în industria bancară
                     Moderatori: Cătălin Grosu,realizator Canal 33 & Octavian Chițoiu,consultant securitate IT

12.45 - 14.15 Sesiunea 3 - Cyber Issues
                    Moderator: Toma Cîmpeanu, CEO ANSSI & Răzvan Grigorescu, CISO CEC Bank

15.15 - 16.55   Sesiunea 4: Suntem pregătiți pentru generațiile viitoare?

FOCUS HR    Managementul Performanței - noi abordări  /  ReimagineHR
                     Moderator: Ștefan Ivan, consultant HR, Banca Transilvania

  1. Workshop1: Motivație & Engagement

                              Sorin Faur, fondator Academia de HR

  1. Workshop2: De ce ne pleacă oamenii din companie!

                              Leonard Rizoiu, CEO LeoHr

  1. Workshop 3: Psihometrie și Profiling

                              Paul Herinean, Psychologist - Behavior Analysis Iceu Training Group

 

 

 

 

 

DESPRE NOI

Echipa Oxygen Events are o experienta de peste 15 ani in organizarea si managementul evenimentelor. In urma cu zece ani a lansat un nou proiect  ambitios prin care si-a propus crearea unui cadru de discutii proiective care sa puna fata in fata personalitati ale mediului de afaceri local si multinational cu reprezentati ai administratiei publice si locale si ai asociatiilor profesionale reprezentative, sub umbrela unui brand global: “Romania, ÎNCOTRO?

Ne concentram astfel activitatea in organizarea dezbaterilor  eveniment atat in domeniul financiar-bancar, cat si in domenii de reala importanta pentru economie, cum ar fi IT&C, securitate, asigurari, industrie, servicii si distributie. Lucram cu profesionalism, ne inconjuram de colaboratori cu experienta, iar sarea si piperul evenimentelor noastre  il constituie calitatea dezbaterilor, actualitatea subiectelor si consistenta audientei.

Experienta in domeniul organizarii de evenimente ce trateaza aceste subiecte, nu de putine ori delicate, ne-a adus loialiate si recunoastere din partea invitatilor, a participantilor  si a partenerilor. De la infiintare pana in prezent, Oxygen Events a organizat peste 100 de conferinte care au insumat peste 10.000 de participanti .

 

 

 

 

OXYGEN EVENTS

Consideram ca experienta si profesionalismul echipei Oxygen Events sta in capacitatea de a identifica subiectele de actualitate care preocupa mediul de afaceri si guvernamental, in capacitatea de a organiza dezbateri eveniment care sa dea substanta si continut intrebarilor permanente care se subscriu brandului nostru: “Romania, ÎNCOTRO?”.

“Oxygen Events “ este un reper al excelenței in domeniul evenimentelor (conferințe, seminarii, workshopuri), care oferă o acoperire globală a tuturor sectoarelor importante ale afacerilor:financiar-bancare, piețe de capital, sănătate, tehnologia informației, asigurări etc.

Succesul nostru se bazează pe producerea de evenimente de înaltă calitate, concepute pentru a oferi informații cheie, pentru a ajuta partenerii în adoptarea de bune practici în toate disciplinele de afaceri, pentru a aduce împreună furnizori și factori de decizie dintr-o gamă largă de servicii și industrii.

Vrem sa realizăm parteneriate pe termen lung cu organizațiile cele mai de seamă și de perspectivă și să devenim unul dintre principalii jucători de pe piața globala a organizatorilor de evenimente și să obținem o poziție distinctă de leader în anumite categorii de evenimente.

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

Toate evenimentele noastre se desfasoara in locatii specifice activitatii.

BANCA VIITORULUI

Hotel MARSHAL GARDEN, sala Panoramic

BUCURESTI

 

< >

 

Parteneri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DATE CONTACT

aleea NEGRU VODA nr. 6, sector 3, Bucuresti

Persoane de contact

ILEANA GHICA

e-mail: ileana.ghica@oxygen-events.ro

HERMINA APOSTOL

e-mail: hermina.apostol@oxygen-events.ro

OFFICE

oxygen@oxygen-events.ro

Telefon : 0744.646.502

CONTACT

< >